banner

Mega mesečna akcija ki traja do 30.06.2015

Mega mesečna akcija ki traja do 30.06.2015

Mega mesečna akcija zajema vse Fre-Pro obešanke za wc školjko in pisoar mrežice.

Akcija traja do 30.06.2015 in velja samo za naročila v spletni trgovini z uporabo kode kupona ''FRE-PRO''.

Za uporabo kode kupona je potrebna registracija.

FRE-PRO je uradna blagovna znamka, ustvarjena za evropski trg, ki predstavlja nabor izdelkov ameriškega proizvajalca FRESH PRODUCTS, LLC. Le-ta je vodilni proizvajalec inovativnih vonjav najvišje kakovosti, kateri zagotavljajo profesionalne, učinkovite ter cenovno ugodne rešitve na daljši rok.

FRE-PRO nabor izdelkov je bil razvit kot Eco fresh sistem – okolju prijazna tehnologija, ki učinkovito zadosti potrebe po profesionalnem vzdrževanju prijetnih vonjav v prostorih.Eco-Fresh izdelki so izdelani iz ekološko sprejemljivih surovin.

Zavedamo se pomembnosti proizvajanja okolju prijaznih izdelkov, vendar ne na račun slabše kvalitete. Razumemo, da je oboje enako pomembno našim strankam, zato smo se potrudili, da se ekologija in kvaliteta proizvodov ne izključujeta.


Katdor Objavil/a Katdor

Potrošni material za profesionalno in domačo uporabo, oprema za delavnice in hobi, dodatna oprema za vozila, nadomestni deli, pnevmatike, platišča, čistila in čistilna sredstva, toaletni papir, papirnate brisače, pisarniški material.