banner

Dostava

Dostava v Sloveniji

Podjetje KATDOR, Stanka Petrovič s.p. bo v tej spletni trgovini naročene izdelke pošiljalo izključno preko pogodbenega partnerja (v nadaljevanju prevoznik).

Vse pošiljke, katere so poslane preko prevoznika , so sledljive kar zagotavlja kupcem visoko varnost in informiranost o trenutni lokaciji pošiljke.

Prevzem poškodovane pošiljke

OPOZORILO: Kupec je dolžan, da ob prevzemu pošiljke skupaj s prevoznikom kakovostno in količinsko pregleda vsebino. V kolikor je kupec prejel poškodovane artikle ali je v paketu manjkala količina artiklov in je paket kazal očitne ali manj očitne znake odpiranja, je dolžan pri prevozniku vložiti oz. izpolniti reklamacijski zapisnik, nas pa o tem pisno obvestiti. Po možnosti nam kupec pošlje še slike iz katerih je jasno videti poškodbe vsebine.

Kasnejših reklamacij glede poškodb pri prevozu ali manjku ob zgoraj navedenih pogojih, ne moremo in tudi ne bomo upoštevali, ne mi in ne prevoznik.


V kolikor želite dostavo drugega prevoznika nam to sporočite in potrudili se bomo, da najdemo najugodnejšo rešitev za vas.

Pošiljanje se bo izvršilo v najkrajšem možnem času, ko bo vidna transakcija na našem TRR za naročen material oz. do sedem (7) delovnih dni od datuma vidnega plačila (pod pogojem, da so artikli na zalogi).

Dostava se izvrši na naveden naslov ob vnosu naročila. V primeru, da vas ob času dostave ni na naslovu, vam bo prevoznik pustil obvestilo o prispeli pošiljki.

Prevoznik praviloma dostavlja v dopoldanskem času predvidoma naslednji dan od dneva oddaje paketa oziroma najkasneje v treh delovnih dneh. O oddaji paketa prevozniku vas obvestimo na e-mail.

Prevoznik nudi sledenje pošiljk preko spletnega portala https://www.dpd.com/si kjer lahko ažurno spremljate pot svojega paketa in se tako pripravite na dostavo. Kodo sledenja prejmete ob obvestilu, da je bil paket odposlan.

Cenik stroškov pošiljanja v Sloveniji:


Teža
Cena brez DDV
Cena z DDV
do 2 kg
3,99 €
4,87 €
do 5 kg
4,79 €
5,84 €
do 10 kg
5,74 €
7,00 €
do 15 kg
6,69 €
8,16 €
do 20 kg
7,64 €
9,32 €
do 25 kg
8,84 €
10,78 €
do 31,5 kg
9,64 €
11,76 €


Osebni prevzem artiklov na sedežu podjetja je možen ob predhodnem dogovoru.

Ob prevzemu skrbno preglejte pošiljko. Pakete odpirajte pazljivo, da se izognete morebitnim poškodbam vsebine.

Nasvet:

Prevoznik dostavlja pakete praviloma v dopoldanskem času in, če ste med tem časom odsotni (npr. v službi), vam svetujemo, da kot naslov za dostavo dodate vaš službeni naslov. Tako boste vaše naročilo prejeli v službo namesto domov.